Kansanpuiston kesäteatteri | Turku - Ruissalo | Ohjelmisto kesä 2024

Saapuminen

Kansanpuiston kesäteatteri
Kansanpuistontie 76
20100 Turku
puh: 0400 213 122

Kansanpuiston Kesäteatteri on täysin katettu.

Ruissalon Kansanpuisto on toiminut turkulaisten ulkoilijoiden ja vapaa-ajanviettäjien keitaana 1800-luvulta lähtien. Yleisen käytävän nimellä aikoinaan tunnettu tunnelmallinen promenadi tarjosi monenlaista viihdykettä turkulaisille.

Nykyisin alue tunnetaan mukavana päiväretkikohteena, sekä juhlien pitopaikkana. Kansanpuiston suurin vuosittainen juhla on Pohjoismaiden vanhin festivaali Ruisrock.

Saapuminen Kansanpuiston kesäteatteriin on helppoa niin autolla, bussilla, pyörällä, kuin vesibussillakin.

Teatterimme tekee yhteistyötä Fölin kanssa ja jokainen lippupisteeltä ostettu teatterilippu sisältää myös matkalipun Turun joukkoliikenteessä. Lue lisää: https://www.foli.fi/fi/liput/yhteisliput

Alueen etäisyys Turun keskustasta on noin viisi kilometriä.
Autoille on varattu runsaasti paikoitustilaa rakennuksen läheisyydestä ja parkkeeraus on maksutonta.

Vesibussilla pääsee helposti Kansanpuiston kesäteatteriin. Vesibussin kyytiin voi hypätä kahdelta eri pysäkiltä. Ensimmäinen pysäkki on Martinsillan kupeesta Itäisen Rantakadun puolelta ja toinen pysäkki sijaitsee Forum Marinumin edessä. Vesibussilla pääsee Kansanpuistoon asti, Ruissalon telakan kautta. Vesibussin voi maksaa kortilla paikan päällä.

Vesibussi | Föli

Linja-auto yhteys Ruissalon kansanpuistoon sujuu helposti bussi numero 8 avulla. Linja-auto lähtee Turun keskustasta Kauppatorilta, ja pysähtyy joko Puistotien varteen, tai kulkee määrätyillä vuoroilla kansanpuiston kautta. Aikataulussa K kirjaimella merkityt vuorot kulkeva kansanpuistoon asti.

Katso aikataulut

Fölläri eli Föli-pyörät ovat kaikkien käytössä olevia pyöriä, joilla pääsee näppärästi Ruissaloon. Kauniina kesäpäivänä voit hypätä föllärin kyytiin ja piipahtaa kesäteatterilla. Pyörän lunastamiseen tarvitset Donkey Republic nimisen sovelluksen, jolla avaat ja lukitset föllärin sähköisen bluetoothilla toimivan lukon.

Miten vuokraan föllärin?

Yhteistyössä

LippuUnited FestivalsPolartuotantoCafe AnkkaFöliRuissalo SpaTurku audioHartwallKSTVaakahuone